top of page

Soorten Formules

Voetbal / Kracht / Blessure preventie

SINGLE
1 sessie 60min

Persoonlijke coaching

Persoonlijke coaching is één van de meest populaire en succesvolle coaching programma's die ik momenteel aanbied. Jouw persoonlijke ontwikkeling staat voorop, in groepssessies of individueel. Dit is gebaseerd op de kennis, ervaring en strategieën die ik ontwikkeld heb gedurende mijn vele jaren als coach op het hoogste niveau. Neem contact op voor meer informatie en reserveer jouw plek in de agenda.

SMALL
5 sessies

Persoonlijke coaching

Via MD Sport and Consultancy bied ik mijn klanten de waardevolle begeleiding en ondersteuning die ze nodig hebben in het bereiken van hun doelen en dromen. Boek je sessie vandaag en behaal de gewenste resultaten. Bespaar tot 10% per trainingssessie.

MEDIUM
10 sessies

Bepalen van doelen op een professionele wijze

Bepalen van doelen op een professionele wijze bij MD Sport and Consultancy is een uniek coaching programma. Ik begrijp het belang van rekening houden met de specifieke omstandigheden en behoeften van ieder persoon die bij mij komt aankloppen. Daarom zullen we samen een plan opstellen om de gewenste resultaten te bereiken. Contacteer me om de bal aan het rollen te brengen en bespaar tot 20% per trainingssessie.

ULTRA

15 sessies

Persoonlijke coaching

Persoonlijke coaching is één van de meest populaire en succesvolle coaching programma's die ik momenteel aanbied. Jouw persoonlijke coaching, in groepssessies of individueel, is gebaseerd op de kennis, ervaring en strategieën die ik ontwikkeld heb gedurende mijn vele jaren als professionele coach. Neem contact op voor meer informatie en reserveer jouw plek in de sessie van vandaag en bespaar tot 30% per trainingssessie.

Formules: Pakketten & tarieven
bottom of page